ΠΑΕ Νίκη Βόλου: ''Διοργανώτρια αρχή και διαιτησία παίζουν με τον κόπο μας, τα λεφτά μας και τα όνειρά μας''
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της σημερινής διαιτησίας στο σημερινό ματς με την ΑΕΛ και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Για ακόμα μία φορά μάς δώσατε αφορμή να ασχοληθούμε με ό,τι σιχαινόμαστε: Δηλαδή με οτιδήποτε άλλο εκτός από το αγωνιστικό. 
Στο ματς με τον Λεβαδειακό πήραμε το μήνυμα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος εκτέλεσε άψογα την αποστολή του και χάρισε τρεις βαθμούς στον αντίπαλο μας.
Σήμερα ο Μαλούτας στην ίδια... γραμμή φρόντισε να βοηθήσει ώστε η ομάδα μας να μην πάρει μέσα στο γήπεδο ό,τι δικαιούταν. 
Στο 2' κίτρινη κάρτα στον Στίκα. Όλα τα φάουλ ανάποδα. Ακόμα και στο γκολ της ΑΕΛ υπήρξε φάουλ στον Γαβριηλίδη. Το γκολ του Κάσσου έπρεπε μάλλον να περάσει 3 μέτρα από τη γραμμή κι όχι ένα. Αλήθεια, οι βοηθοί σήμερα γιατί ήρθαν; Μάλλον μόνο για το μεροκάματο διότι δεν είδαμε να παίρνουν κάποια απόφαση ούτε κι όταν η μπάλα έβγαινε πλάγιο άουτ. 
Κι όλα αυτά ο κόσμος δεν μπορούσε να τα δει.
Γιατί; Γιατί το Ηλιούπολη-Αιγάλεω ήταν πιο σημαντικό. Πιο εμπορικό. Δεν είστε ούτε για γέλια. Διοργανώτρια αρχή και διαιτησία παίζουν με τον κόπο μας, τα λεφτά μας και τα όνειρα μας. 
Θέλουμε να συνεχίσουμε και να δίνουμε αγώνες που θα κρίνονται από δίκαιες αποφάσεις. Και από αποφάσεις που θα μπορεί να δει όλος ο κόσμος. 
Στην κατηγορία πρέπει να μπει... χθες το goal line technology αλλά και τα ματς που βιντεοσκοπούν οι άνθρωποι της Διοργανώτριας να δημοσιεύονται τα highlights απ' όλες τις ομάδες. Το κρυφτούλι τέλος.  Ενώ έχουν γίνει κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, αποδεικνύεται ότι για να πετύχουμε το στόχο της διεξαγωγής ενός καθαρού και τίμιου πρωταθλήματος έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. 

Υ.γ.: Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΕΛ για τη φιλοξενία αλλά το... τραπέζι ήταν μάλλον δηλητηριασμένο.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV