Ντέρμπι αιωνίων στο Κύπελλο Ελλάδος




Ντέρμπι αιωνίων στο Κύπελλο Ελλάδος , με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (21:30 Cosmote Sport 1) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στους «16» του θεσμού με φόντο και την πρόκριση στους «8».

Οι δύο ομάδες έρχονται από διαφορετικό... μομέντουμ, καθώς οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 1-2 ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, με τον Φατίχ Τερίμ να μην έχει στη διάθεση του τους, Παλάσιος, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον όπως και τον Μπαρτ Σένκεφελντ. 

Όσο για τον Ολυμπιακό, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν ανακοίνωσε την αποστολή , ωστόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα αγωνιστεί όπως προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Πεπ Μπιέλ και Γιόβετιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες τους ματς:
Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Μπρινιόλι - Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ - Τζούριτσιτς, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα - Αλεξανδρόπουλος, Έσε - Μασούρας, Ποντένσε, Φορτούνης- Ναβάρο

Διαιτητής: Γιούλιεν Βάινμπεργκερ (Αυστρία)

Βοηθοί: Xάιντερχαϊχ-Κόλμπιτς (Αυστρία)

VAR: Mάνουελ Σχέτενγκραμπερ

AVAR: Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

4oς διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV