Άρης: Με απουσίες η αποστολή για το ματς με τη Νίκη Βόλου




Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει ο Άρης για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Νίκη Βόλου. Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Φαμπιάνο, Ρόουζ, Κουέστα, Ζαν Ζουλ, Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα και Κάρλσον.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (30/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μανού Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο (διάταση προσαγωγών), Ρόουζ (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Κουέστα (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Ζαν Ζουλ (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον».

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV