Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2: Ζωντανή η ΑΣΑ για είσοδο στα playoffs μετά το διπλό επί της Νίκης




Η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε ζωντανή και ελπίζει για είσοδο στα playoffs μετά το διπλό επί της Νίκης Βόλου με 2-1 καθώς πλέον βρίσκεται στο -3 από τον Ηρακλή.

Στο ματς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Κορέλα να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, αυτός έδωσε στον Κονίλιο ο οποίος νίκησε τον Γκαραβέλη για το 0-1. Η Αναγέννηση διπλασίασε τα τέρματα της λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Βενάρδο.

Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε να μειώσει και να μπει νωρίς ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε. Βρήκε ένα γκολ για να μειώσει το σκορ στο 86' με τον Πέττα αλλά έως εκεί.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης (46′ Παναγιωτίδης), Μπαχανάκ (59′ Αναστασίου), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας (46′ Τοπαλίδης (79′ Πέττας), Κρητικός (59′ Μακατσάρια), Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας (61′ Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (90’ Στασινόπουλος), Μπούζας (72′ Κέρθι), Κονίλιο (90’ Ζάγγος).

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2
ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0
ΑΕΚ Β' - Ηρακλής 0-0
Καμπανιακός - Αιολικός 1-0
Απόλλων Πόντου - Μακεδονικός 0-3
Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο


Οι δηλώσεις 

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV