Γαβριηλίδης: ''Στο 2-1 νιώσαμε ότι οι φίλαθλοι μας πίστεψαν''

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Γαβριηλίδης, με τον ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου να μιλάει αναφορικά με τις αναμετρήσεις απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και τον θάνατο της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη και το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα του Βόλου και τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν.

Αρχικά ανέφερε για τη συμπαράσταση στον συμπαίκτη τους: «Ήταν ένα συναισθηματικό φορτισμένο παιχνίδι εξαιτίας των όσων έλαβαν χώρα , το γεγονός αυτό μας ένωσε περισσότερο και ήταν σαν να το ζήσαμε όλοι μαζί με τον ίδιο να είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και ελπίζω ότι μέσα από όλο αυτό που έγινε στον Παύλο να βγει πιο δυνατός».

Υπογραμμίζοντας: «Για εμάς ήταν έκπληξη που δεν χρειάστηκε κάποιες ημέρες για να μείνει μόνος του, μας έδωσε και εμάς δύναμη και ο καθένας από εμάς θέλησε να δώσει το κάτι παραπάνω για τον ίδιο».

Ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε: «Από την αρχή ξέραμε τις ελάχιστες πιθανότητες που είχαμε απέναντι στον Άρη, θέλαμε να ανταποκριθούμε και στα δύο παιχνίδια, πιστεύω ότι το πετύχαμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στις 5 καλύτερες του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιες ομάδες κρίνονται στις στιγμές και με τον κόσμο δίπλα μας στο 2-1 νιώσαμε ότι οι φίλαθλοι μας πίστεψαν».

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV