Κούγιας: Κατέθεσε και παρέδωσε φάκελο 200 σελίδων στην ΕΕΑ για την ''εγκληματική οργάνωση''
Γεμάτη καταγγελίες ήταν η κατάθεση του Αλέξη Κούγια στην ΕΕΑ, η οποία συνοδεύτηκε και από ένα φάκελο 200 σελίδων. 

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση του τραυματισμού του Χουανκάρ στο Φάληρο και παρέδωσε φάκελο 200 σελίδων με τις θέσεις του συλλόγου τόσο για το συμβάν όσο και για «την τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ».

«Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα η συνεδρίασης, διαπίστωσα για άλλη μία φορά το σθένος των μελών αυτών και του προέδρου της Επιτροπής, οι οποίοι αγωνιούν καθημερινά για το πως μπορεί να λειτουργήσει νόμιμα αυτό που όλοι αγαπάμε, το ποδόσφαιρο.
Ευτυχώς υπάρχουν έμπειρα μέλη στην Επιτροπή τα οποία έχουν χειριστεί και υποθέσεις στημένων αγώνων, όπως έχουν χειριστεί και συμπεριφορές συγκεκριμένων φυσικών προσώπων. Και υπήρχε πραγματικά μία κατάθεση η οποία διήρκησε δύο ώρες με στοχευμένες ερωτήσεις και πραγματικά η ενημέρωση από εμένα στην Επιτροπή ήταν ενδελεχής. Ενημέρωσα την Επιτροπή ότι ο Ολυμπιακός θα καταθέσει μία μήνυση που δυστυχώς εγώ φταίω για την καθυστέρησή της λόγω βεβαρημένου προγράμματος επαγγελματικού, μέχρι το τέλος του μήνα οπωσδήποτε για την εγκληματική οργάνωση που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρο, που ορίζει την ΚΕΔ, τους διαιτητές, που στήνει τους αγώνες στη Super League 1, στη Super League 2 και τη Γ’ Εθνική.

Τα μέλη της Επιτροπής μου είπαν ότι θα περιμένουν αυτήν τη μήνυση και θα κατατεθεί ενώπιων του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεωργίου Οικονόμου, που είναι ο αρμόδιος αντιεισαγγελέας για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαίρου. Θέλω να διατυμπανίσω ότι ο Ολυμπιακός δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.

Μιλούν κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή έχει διαφορά 9 βαθμών από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ, εάν κάποιος υπολογίσει έναν προς έναν τους αγώνες που έχουν γίνει διαιτητικά εγκλήματα εκ προθέσεως εις βάρος του Ολυμπιακού, θα δει ότι ακόμη και με αυτά αλλά και την αφαίρεση των βαθμών για την υπόθεση του Χουάνκαρ ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος με τη διαφορά τουλάχιστον πέντε βαθμών» ανέφερε χαρακτηριστικά βγαίνοντας από την κατάθεση. 

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV