F1: Απογοητευμένος ο Λεκλέρ με τη μεταγραφή Χάμιλτον




Ιταλικά μέσα μεταφέρουν πως δεν άρεσε στον Λεκλέρ η μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον και πως δεν γνώριζε καν για την συμφωνία της Ferrari με τον Βρετανό οδηγό.

Λίγες ημέρες πριν έσκασε σαν βόμβα η μεταγραφή του αιώνα, με τον Λιούις Χάμιλτον να δίνει τα χέρια με την Ιταλική ομάδα και να εντάσσεται στην Ferrari από την σεζόν 2025.

Η «Marca» βασιζόμενη σε Ιταλικές πηγές έγραψε, «Αν νικήσει τον Χάμιλτον για το ποιος θα είναι το Νο 1 στην ομάδα, θα κερδίσει έναν επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και αν χάσει, θα έχει χάσει από έναν από τους καλύτερους στην ιστορία. Του αρέσει η πρόκληση». Ενώ άφηναν να ενωθεί πως ο Σαρλ Λεκλέρ – ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα νέο πολυετές ηγεμονικό συμβόλαιο με τη Ferrari- γνώριζε για το ειδύλλιο της ομάδας του με τον Βρετανό.

Ωστόσο μία εβδομάδα μετά η Ιταλική «Corriere dello Sport» άλλαξε τα δεδομένα, υποστηρίζοντας πως τόσο ο Μονεγάσκος οδηγός όσο και το περιβάλλον του είναι «σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι από την απόφαση της Ferrari», αφού την εποχή, που υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με αόριστη λήξη (πιστεύεται ότι είναι για τουλάχιστον τρία χρόνια), ο Λεκλέρ και η εταιρεία «δεν είχαν ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί», τονίζεται στην ιταλική εφημερίδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Λεκλέρ και οι άνθρωποι του παραμένουν σιωπηλοί για το θέμα, «για να μη δείξουν σημάδια αδυναμίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV