Συνεργασία Νίκης Βόλου με Παρί Σεν Ζερμέν για αξιολόγηση νέων παικτώνParis Saint - Germain Academy Pro: Γιατί τα όνειρα δεν έχουν ουρανό

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ σε συνεργασία με την Paris Saint Germain Academy διοργανώνουν μία μοναδική εμπειρία αξιολόγησης νέων ποδοσφαιριστών. Σκοπός αυτών των δοκιμαστικών δεν είναι άλλος από την αξέλιξη και αξιόγηση των ταλέντων που έχουν όνειρο να βρεθουν στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο. 

Το Residential AllDAy Camp διοργανώνεται από την ποδοσφαιρική ακαδημία υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της PULLPOSITION η οποία στα πλαίσια της συμφωνίας προβαίνει στα παρακάτω:
1η ημέρα: Ασκήσεις Τεχνικής αξιολόγησης και τακτικής σε ατομικό και ομαδικό περιβάλλον
2η ημέρα: Οργάνωση ομάδων ανά ηλικιακό γκρουπ και αγωνιστικά παιχνίδια αξιολόγησης
Η επίβλεψη των δύο ημερών θα γίνει από εξειδικευμένους αξιολογητές καταρτισμένους και εκπαιδευμένους σύμφωνα με τα πρότυπα της Paris Saint Germain Academy Prο και αξιολόγηση των συμμετεχόντων

Οι 6 πρώτοι αθλητές που θα προκύψουν αυτές τις δύο ημέρες, σύμφωνα με την αξιολόγηση της συμμετοχή τους, θα λάβουν μέρος στο PULLPOSITION TRIALS 2024 που θα διοργανωθεί στην Αθήνα (Ιούνιο) και στο οποίο θα συμμετέχουν 60 αθλητές πανελλαδικά που θα έχουν επιλεγεί από τα Residential AllDay Camp 2024 (Pro-Trials) που θα διεξαχθούν από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Επιπλέον η PULLPOSITION στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ποδοσφαιρική ακαδημία προσφέρει σε κάθε συμμετέχοντα T-shirt PSG Academy Pro.

Αναφορά αξιολόγησης, επίδοσης και δυνατοτήτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς (File Observation of the player) από εξειδικευμένους αξιολογητές καταρτισμένους και εκπαιδευμένους σύμφωνα με τα πρότυπα της Paris Saint Germain Academy Pro.
Χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής το Residential AllDay Camp.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή ανέρχεται σε 60 €.
Ελάχιστος Αριθμός 
Συμμετοχών 120

Οι 3 πρώτοι ποδοσφαιριστές, όπως αυτοί θα προκύψουν από την τελική αξιολόγηση επίδοσης, θα συμμετέχουν στο Summer Camp 2024 της Paris Saint Germain Academy Pro στο Evian της Γαλλίας τον Ιούλιο και Αύγουστο 2024 διάρκειας  μιας εβδομάδας* και αξίας 3000 € έκαστη.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV