Εμπαπέ:''Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα-Χαρούμενος και απελευθερωμένος που θα πάω στη Ρεάλ''
Για τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την τελευταία του σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Κιλιάν Εμπαπέ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού φιλικού αγώνα με το Λουξεμβούργο.

Για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ: «Λίγο πριν ξεκινήσει αυτή τη συνέντευξη Τύπου, ήθελα απλώς να εκφραστώ. Όλοι είχαν τις πληροφορίες, αυτό είναι, είναι επίσημο, θα είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες πέντε τουλάχιστον σεζόν. Είναι μεγάλη χαρά, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Είμαι πολύ χαρούμενος, απελευθερωμένος και πολύ περήφανος που θα πάω σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο, τον καλύτερο στον κόσμο εσένα στους ανθρώπους που μου έστειλαν μηνύματα και σε αυτούς που συνέβαλαν σε αυτή τη δουλειά.

Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα. Πρέπει όμως να επιστρέψουμε σε άλλα, πιο λογικά πράγματα. Έχω ευθύνες ως αρχηγός της ομάδας της Γαλλίας και αυτό σκιάζει την Εθνική.

Ξέρω ότι δεν είναι δίκαιο για τους δημοσιογράφους, δεν είναι δίκαιο για εσάς, αλλά θα απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις σχετικά με την Εθνική. Θέλω να προστατέψω την Εθνική γιατί μας περιμένει ένα μεγάλο καλοκαίρι και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κερδίσαμε έναν τίτλο».

Για την τελευταία του σεζόν στην Παρί: «Με έκαναν να καταλάβω (ότι δεν θα παίξω με την Παρί), μου το είπαν κατάμουτρα, μου μίλησαν βίαια. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος με έσωσαν, δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο χωρίς αυτούς, γι' αυτό πάντα είχα αυτή την αναγνώριση από τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή.

Είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που αναλύει τις αποδόσεις μου και είμαι σίγουρος ότι ήταν χαμηλότερες από τα στάνταρ μου. Απλώς το γεγονός ότι έπαιξα ήταν μεγάλη πηγή υπερηφάνειας, αλλά είναι σίγουρο ότι του χρόνου δεν θα είμαι ικανοποιημένος με μια χρονιά σαν αυτή.

Στην Παρί δεν ήμουν δυστυχισμένος, αυτό θα ήταν κρίμα και για τους ανθρώπους που με υπερασπίστηκαν, ήμουν πάντα χαρούμενος. Αλλά οι καταστάσεις με έκαναν δυστυχισμένο. Αλλά ένας παίκτης σαν εμένα δεν μπορούσε να το δείξει γιατί ήμουν ο ηγέτης που με ακολουθούσαν, οπότε προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο θετικός.

Ο προπονητής, οι παίκτες και οι υπάλληλοι του συλλόγου με στήριξαν και θα ήταν λίγο μπ@@@ρδο από μένα να πω κάτι άλλο. Αλλά οι καταστάσεις και κάποιοι άνθρωποι με έκαναν δυστυχισμένο».

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV