Αναμονή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Στη Νίκη Βόλου που υπάρχουν δύο προτάσεις για να αναλάβουν διοικητικά την ποδοσφαιρική ομάδα

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο διοικητικά περιμένουν στη Νίκη Βόλου αφού πλέον υπάρχουν δυο προτάσεις για αναλάβουν διοικητικά την ποδοσφαιρική ομάδα …τη στιγμή που κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Η ερασιτεχνική Νίκη και η γενική συνέλευση θα δώσουν τη λύση σε αυτό το θέμα καθώς οι άνθρωποι που εδώ και καιρό και μετά την τελευταία συνέλευση και που «έπαψε» το ενδιαφέρον Ιμεράι έχοντας ως στόχο να ασχοληθούν διοικητικά τη νέα χρονιά (ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου με τον Βασίλη Βενέτη) και σκέφτονταν και λειτουργούσαν σαν να είναι ομάδα Football League …άκουσαν για μία νέα πρόταση ομογενών από την Αμερική που θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της θεωρητικά νέας ΠΑΕ.

Οι νέοι ενδιαφερόμενοι αδελφοί Αντωνάκα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής φέρεται να έχουν τις δικές τους λύσεις για τη στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας… με εξασφαλισμένο μπάτζετ και με προπονητικό τιμ που θα αναλάβει εκτός της πρώτης ομάδας και την ακαδημία της Νίκης.

Πάντως ενώ κάποιοι τουλαχιστον και θεωρητικά έκαναν προγραμματισμό και μιλούσαν με παίκτες για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, τις τελευταίες μέρες με το νέο ενδιαφέρον «επενδυτών» να δημιουργεί νέα δεδομένα …όλα έχουν παγώσει !

Η Νίκη περιμένοντας τις πρώτες μέρες του Αύγουστου αν θα μπορέσει να προγραμματίσει ως επαγγελματική ομάδα… μόνο δηλαδή όταν θα κληθεί να πληρώσει παράβολο για να συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος ή όταν θα κληθεί να συστήσει ΠΑΕ… παίζοντας τη νέα χρονιά στη Football League (περιμένοντας να αδειάσει μια θέση επαγγελματικής κατηγορίας που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης).

Ενώ ζητούμενο στην ποδοσφαιρική Νίκη είναι και η απάντηση στο ερώτημα για το τι θα ισχύει στο απευκταίο σενάριο η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική!... από την ομάδα μέχρι στιγμής αποχωρήσεις που θεωρούνται δεδομένες… είναι αυτή του Θοδωρή Παπαδόπουλου, ο οποίος και θα συνεχίσει στη Ρόδο και στον Διαγόρα, του Δεμηρτζόγλου που πήγε στον Πιερικό, του Τσεμπερίδη που πήγε στην Τριγλία, του Ρόβα που θα συνεχίσει στην Καρδίτσα, ενώ σίγουρα δεν συνεχίζουν στην ομάδα οι Κερι Λόρι και Βουρδάκης.

Σκέψεις που δεν έχουν υλοποιηθεί επίσημα είναι να μείνουν παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ όπως οι Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Νέτι Μέτσε, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αποστόλης Τσιώλης, Ερβιστ Μετούσι και Λάζαρος Μαντζίρης.

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του μπάσκετ της Νίκης

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ποντάρει πολύ στη συμπαράσταση του κόσμου μέσω της αγοράς μίας κάρτας διαρκείας, με τις τιμές να κυμαίνονται από 30 έως 150 ευρώ και σε ανακοίνωση επισημαίνεται: «Και τη φετινή χρονιά σε θέλουμε δίπλα μας! Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική αλλά ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.

Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας «Diamond» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:
6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης.
«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».


Πηγή: www.taxydromos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV