Πάει για 3-5 μεταγραφές ακόμα ο Απόλλων Σμύρνης

Για την απόκτηση 3-5 μεταγραφών ακόμα, προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του για την νέα αγωνιστική περίοδο θα κινηθεί ο Απόλλων Σμύρνης.

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφές στον Απόλλωνα, σ΄ότι έχει να κάνει με την κάλυψη των κενών που υπάρχουν για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την απόκτηση του Μανώλη Πατράλη, η οποία ήταν και η τελευταία, θα κινηθούν για την απόκτηση ακόμα 3-5 παικτών, καθώς ο στόχος τους δεν είναι άλλος από την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου το οποίο θα έχει ως στόχο του την άνοδο στην Super League 1.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Νίκος Παπαδόπουλος έχει μιλήσει με την διοίκηση και έχουν αποφασίσει για τις θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν. Ένας ακραίος επιθετικός, ένας επιθετικός, αλλά και ένας δεξιός αμυντικός είναι οι παίκτες που έχει αποφασιστεί σε πρώτο πλάνο να γίνει κίνηση για την απόκτηση τους.

Παράλληλα η ομάδα της Ριζούπολης φέρεται να έχει στο κάδρο και την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος προορίζεται για βασικός, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την τελευταία μεταγραφή του Απόλλωνα αυτή όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει πιο πολύ απ΄όλες.


Πηγή:Sdna

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV