Με 0-0 στη Βαρσοβία για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος άντεξε στην πίεση της Λέγκια Βαρσοβίας, αποσπώντας την ισοπαλία με 0-0 στην Πολωνία. Η ελληνική ομάδα έχει την δυνατότητα να κυνηγήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ατρόμητος πιέστηκε ειδικότερα στο β’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Λέγκια είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν τα δύο δοκάρια που προήλθαν από απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Και στις δύο περιπτώσεις όμως χάρη και στις επεμβάσεις του Μέγερι, που ήταν από τους κορυφαίους του Ατρόμητου, αρχικά στο 50’ στην εκτέλεση του Νοβικόβας και στη συνέχεια στο 74’ στην εκτέλεση αυτή τη φορά από τον Καρλίνιος, η μπάλα έκανε το χατίρι στην ελληνική ομάδα και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Επίσης στο 82ο λεπτό, ο Μέγερι εκτινάχτηκε και παραχώρησε κόρνερ στο σουτ του Λουκίνιας μέσα από την περιοχή σε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ατρόμητος θα πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη στον επαναληπτικό που ακολουθεί στο Περιστέρι για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία.

Λέγκια Βαρσοβίας: Μαγιέτσκι, Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρέιτσικ, Ρότσα, Αντολιτς, Γκβίλα, Αντρέ Μαρτίνς, Νοβικόβας, Λουκίνιας, Κουλένοβιτς (66’ Καρλίνιος)

Ατρόμητος: Μέγιερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Κάχιλα, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (72’ Ουγκράι), Ούμπιντες (61’ Ρόσα), Μανούσος (84’ Ταλόχα), Μάντσον, Βέλλιος

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV