«Άγγιξε» τα μετάλλια η Νίκη Βόλου στο Εθνικό Πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών

Κοντά στα μετάλλια βρέθηκε η αποστολή της Νίκης Βόλου, που συμμετείχε στο 88ο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών που πραγματοποιήθηκε 2-5 Αυγούστου στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Το τμήμα της Νίκης Βόλου, συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και δύο αθλήτριες. Οι νεαροί σε ηλικία αθλητές της ομάδας, κατηγορίας παίδων – κορασίδων, μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο πρωτάθλημα κατηγοριών και την κατάκτηση τίτλου, έδωσαν το παρών σε μεγάλους και μικρούς τελικούς όλες τις ημέρες καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν συνολικά 119 βαθμούς.
Οι αθλητές του Συλλόγου λίγες μέρες νωρίτερα, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, όπου κατέκτησαν την πρώτη θέση, με αποτέλεσμα η κόπωση να στερήσει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και μετάλλια.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα στο Εθνικό Πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών, αναρριχήθηκε εντυπωσιακά στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς πέρυσι, είχε συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς.



Στην βαθμολογία κατηγοριών, σε σύνολο 51 σωματείων στην κατηγορία ανδρών η Νίκη Βόλου κατέκτησε την 12η θέση και στην κατηγορία γυναικών την 15η θέση και στην γενική βαθμολογία την 15η θέση.
Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συγχαίρει την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς κι όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: e-thessalia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV