Άνοιξε η αυλαία της διήμερης συνάντησης στίβου στον Βόλο

Άνοιξε χθες η αυλαία στη διήμερη συνάντηση στίβου Ελλάδας-Κύπρου που φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό. Λαμβάνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας κάτω των 18 ετών με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Βόλου.

Χθες το απόγευμα έγινε η τελετή έναρξης των αγώνων, με τους εκπροσώπους των διοργανωτών να απευθύνουν χαιρετισμούς. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής μίλησε ο Γιώργος Βλιώρας τονίζοντας τα εξής: «Ελπίζω να περάσετε ένα ευχάριστο διήμερο και να έχουμε καλές επιδόσεις στους αγώνες. Στρατηγική επιλογή του Δήμου είναι η διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ήδη έχουμε διοργανώσει με άλλες ομοσπονδίες σπουδαία αθλητικά γεγονότα στην πόλη μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργούμε σχέσεις και με τον ΣΕΓΑΣ. Αυτοί οι αγώνες είναι η αρχή μιας μεγάλης συνεργασίας στο μέλλον».

Από την πλευρά τους ο αναπληρωτής ταμίας του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης και το μέλος του Δ.Σ. της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου Σοφοκλής Χαραλαμπίδης ευχαρίστησαν τον Δήμο Βόλου για τη φιλοξενία. Μάλιστα ο κ. Χαχάμης τίμησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας Παγγαία για την προσφορά των αθλητικών οργάνων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση. Επίσης παρόντες ήταν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο παλιός πρωταθλητής στίβου Στέλιος Δημότσιος εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν σήμερα σε δύο δόσεις. Το πρωί από τις 9 μέχρι τις 11 θα γίνουν τα σύνθετα αγωνίσματα και το απόγευμα από τις 16.45 μέχρι τις 19.00 τα ατομικά αγωνίσματα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών


Πηγή: e-thessalia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV