Σε ρυθμούς ΠΑΕ κινείται και η Νίκη Βόλου

Σε ρυθμούς ΠΑΕ κινούνται ήδη στην Νίκη Βόλου μετά και τα νέα της περασμένης Τετάρτης, που ήρθαν από τη FootballLeague αλλά και την ΕΠΟ και την ερχόμενη Δευτέρα η Ερασιτεχνική θα συναποφασίσει τις επόμενες κινήσεις μέσω της Γ.Σ. 

Με τον Ηρακλή να μην δηλώνει συμμετοχή, αλλά να τρέχει την περίπτωση της Τρίγλιας Χαλκιδικής προκειμένου να αποκτήσει τον ΑΦΜ, το ένα κενό που προκύπτει αρκεί στην Νίκη Βόλου, άσχετα αν και ο Κρόνος Αργυράδων με τη μη συμμετοχή του ελευθερώνει ακόμη μία θέση.

Στην Νίκη οι συναντήσεις είναι πυρετώδεις από χθες, με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ να επιστρέφουν από τις διακοπές τους, προκειμένου να συναποφασιστεί το μέλλον τους στα κυανόλευκα.
Οι συναντήσεις είναι πολλές και μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και έχει προγραμματιστεί η Γ.Σ. αναμένεται να ολοκληρωθούν σε μεγάλο βαθμό, χωρίς να αποκλείεται και η πρώτη της ομάδας την επόμενη Παρασκευή 16 Αυγούστου!

Μέχρι τότε η Ερασιτεχνική Νίκη έχει συγκαλέσει Γ.Σ. όπου θα αποφασιστεί η δημιουργία της ΠΑΕ Νίκη και από κει και πέρα θα τρέξει τις λειτουργίες μια 5μελής επιτροπή.

Σε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής προς τα μέλη του Γ.Σ.Β «Η ΝΙΚΗ» επισημαίνεται: 

«Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 05/08/2019

Συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 12/08/2019 στo Ξενοδοχείο PARK και ώρα έναρξης την 6μ.μ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 
  1. Εκλογή Προεδρείου (Πρόεδρος, Γραμματέας). 
  2. Απόφαση Γενικής Συνέλευσης για δημιουργία ΠΑΕ ή όχι (Νόμος περί Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών). 
  3. Εκλογή πενταμελούς επιτροπής που θα αναλάβει τις διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στην Football League σύμφωνα με το αρθ. 64 του Ν.2725/1999. 
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 31/07/2019 .
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00μ.μ Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Πηγή: www.taxydromos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV