Στον Βόλο το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο το Σεπτέμβριο

Στο επίκεντρο εκδηλώσεων αθλητισμού που είναι πανευρωπαϊκού ενδιαφέροντος ο δήμος Βόλου.

Το δημοτικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει σήμερα τη διοργάνωση Αλλη μία σημαντική αθλητική διοργάνωση μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων ετοιμάζεται να αναλάβει η δημοτική αρχή Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται σε συνεννόηση με την LEN (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υγρού στίβου) και την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία για την πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο Νεανίδων 2019 στην πόλη του Βόλου στο διάστημα από την 1η έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, που θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου, στο δημαρχείο Βόλου, στις 7 το απόγευμα.

«Κατόπιν ενεργειών της Δημοτικής Αρχής και με δεδομένη την πλήρη επιτυχία της αντίστοιχων διοργανώσεων επί σειρά ετών, η αντιπροσωπεία των μελών Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που επισκέφθηκε την πόλη μας, αποφάσισε τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Υδατοσφαίρισης, να διεξαχθεί στο Βόλο το Σεπτέμβριο του 2019.

Η εν λόγω διοργάνωση θα προβάλλει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο την πόλη του Βόλου, θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, με τα απορρέοντα από την προβολή αυτή οφέλη για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου σε εισήγησή του.

Το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να λάβει απόφαση για τη συνδιοργάνωση.

Συγκεκριμένα, θα κληθεί να εγκρίνει ο δήμος Βόλου να αναθέσει στον ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να αναλάβει τη συμμετοχή στη συν-διοργάνωση με την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που είναι αναγκαίες για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τη σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής με μέλη εκπροσώπους του Δήμου Βόλου και εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τη διοργάνωση παράλληλων με το Πρωτάθλημα Εκδηλώσεων και Τελετών και την παροχή κάθε είδους οργανωτικής υποστήριξης του Πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης προβλέπεται η δημοτική αρχή Βόλου να παραθέσει δεξίωση προς τιμήν των εκπροσώπων των ομάδων, της LEN και της ΚΟΕ και να καλύψει μέρος των δαπανών για την τελετή έναρξη του πρωταθλήματος. Υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι για τη διοργάνωση προτείνεται προς το δημοτικό συμβούλιο Βόλου να είναι οι κ.κ. Γιώργος Βλιώρας και Απόστολος Ζαρκάδας - Βεργής, με έργο την επικοινωνία με την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και το συντονισμό των υπηρεσιών για την άρτια διοργάνωση και υλοποίηση του αθλητικού γεγονότος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Πηγή: www.taxydromos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV