Επεισόδια Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού


Ελεύθερος αφέθηκε την Τρίτη (22/08) ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας. Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την περίπτωσή του και πιο συγκεκριμένα για την επιβολή ή όχι περιοριστικών όρων.

Η εισαγγελέας θεωρούσε πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια τάχθηκε υπέρ της επιβολής της υποχρεωτικής εμφάνισης του μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος είναι πλέον ελεύθερος.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζομενος πως βρισκόταν στην Κεφαλλονιά. Προσκόμισε μάλιστα στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) προς επιβεβαίωση του ισχυρισμου του πως από 2/8 μέχρι 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στο νησί του Ιονίου. Υποστήριξε επίσης πως έχει αποστασιοποιηθεί από τον σύνδεσμο.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας και η σύντροφος του η οποία υποστήριξε πως ήταν μαζί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε απο βίντεο που καταγραφει την επίθεση αλλα και αναρτήσεις που τον στοχοποιουν για εμπλοκή στα επεισόδια.

Πηγή: www.sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV