Η Formula 1 επιστρέφει με το Grand Prix της Ολλανδίας


Μετά από τρία ολόκληρα Σαββατοκύριακα χωρίς καμία δράση στη Formula 1, η αναμονή τελείωσε καθώς το δεύτερο μέρος της σεζόν ξεκινά με ένα ταξίδι στην Ολλανδία.

Την Κυριακή 27/8 θα πραγματοποιηθεί ο 13ος αγώνας του πρωταθλήματος και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ANT1 στις 16:00.

Η επιστροφή των μονοθέσιων στις πίστες περιλαμβάνει 4 αγώνες στις επόμενες 5 βδομάδες. Πρώτη στάση αυτή την Κυριακή η Ολλανδία και ακολουθούν Ιταλία (3/9), Σιγκαπούρη (17/9) και Ιαπωνία (24/9).
Το φετινό ολλανδικό Grand Prix θα διεξαχθεί στην πίστα του Ζάντφορτ δίπλα στη θάλασσα. Η διαδρομή, μήκους 4259m, έχει 14 στροφές και ο αγώνας διαρκεί 72 γύρους. Η μόνη ευθεία είναι στην αφετηρία μπροστά από τα πιτ, ενώ υπάρχουν δυο ζώνες DRS για να διευκολύνουν τις προσπάθειες για προσπέρασμα.
Από τότε που το Ολλανδικό Grand Prix επέστρεψε στο ημερολόγιο το 2021, κέρδισε τη φήμη ως μια πίστα που αγκαλιάζει μια ατμόσφαιρα πάρτι, με χιλιάδες θαυμαστές του Max Verstappen να ζωντανεύουν όχι μόνο την πίστα αλλά και ολόκληρο το παραθαλάσσιο θέρετρο από την ανατολή του ηλίου μέχρι αργά το βράδυ.
Όποια και αν είναι η αγωνιστική σειρά που θα καταλήξει την Κυριακή, θα είναι μια θεαματική επιστροφή στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς ξεκινά μια έντονη πορεία 10 αγώνων σε 13 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV