Πανθρακικός: Δίνουν «μάχη» με τη φωτιά οι ποδοσφαιριστές


Στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τις φλόγες στέκεται σύσσωμη η ομάδα του Πανθρακικού. Οι ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος του συλλόγου προσφέρουν εθελοντική εργασία για να βοηθήσουν τους κατοίκους που δοκιμάζονται από τις πύρινες φλόγες.

«Ο Πανθρακικός και οι ποδοσφαιριστές του στο πλευρό της Κοινωνίας, Ο Πανθρακικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ροδόπης και αυτό επεκτείνεται εκτός του ποδοσφαιρικού τομέα και στο κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κοινωνίας της Ροδόπης προσφέροντας εθελοντική εργασία ώστε να συμβάλουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Αποστολίδης αμέσως προσέφερε εκ μέρους του συλλόγου μας πολλές 24αδες νερό για τους ανθρώπους που ήταν στην πρώτη γραμμή ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές μας, όπως ενδεικτικά δείχνουν οι φωτογραφίες (σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε όλες τις περιοχές που υπήρχε ανάγκη) ήταν παρόντες στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς.
Θα λέγαμε πως για όλους μας αυτό ήταν το πρώτο γκολ της σεζόν και η πρώτη νίκη!

Γιατί είμαστε Θρακιώτες, ζούμε στη Ροδόπη, επενδύουμε τη ζωή μας σε αυτόν τον τόπο και θα παλεύουμε μια ζωή για την πρόοδο, την ευημερία και την προστασία των ανθρώπων, των περιουσιών και της γης μας, των προγόνων και των απογόνων μας!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: www.metrosport.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV