Πογέτ: "Οκτώ μήνες απλήρωτος ο συνεργάτης μου'' - Η επίσημη θέση της ΕΠΟ
Βόμβα από τον Γκουστάβο Πογέτ κατά την media day της Εθνικής Ελλάδας τη Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον ομοσπονδιακό από την Ουρουγουάη να δηλώνει στο τέλος των δηλώσεων του πως ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες και για αυτό έλειπε από την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Χαρακτηριστικά λίγο πριν το φινάλε των δηλώσεων του ο Πογέτ χωρίς να ερωτηθεί πήρε το λόγο και είπε:

"Θέλω να σας ενημερώσω κάτι και δεν θα δεχτώ κάποια ερώτηση. Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα".

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: "Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου".

Για τη Γαλλία: "Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες".

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: "Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία".

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: "Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς".


Την ίδια ώρα η ΕΠΟ πήρε επίσημη θέση με ανακοίνωσή της:

"Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αμοιβή του συνεργάτη του Γουστάβο Πογέτ Μαουρίτσιο Ταρίκο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

"Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του".

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV