Στις 12:30 οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα
Σήμερα (11/12) αναμένεται να γίνουν γνωστά τα μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Ο Παύλος Μαρινάκης στις 12.30 αναμένεται να μιλήσει για το «πακέτο» μέτρων που θα λάβει η κυβέρνηση της χώρας για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο 31χρονος αστυνομικός έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Την οργή του για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από την επίθεση των χούλιγκαν στου Ρέντη εξέφρασε το πρωί της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται. Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. 
Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία. Και σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να πούμε μαζί μια προσευχή για τον νέο αυτό άνθρωπο που δίνει τον αγώνα για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί άλλωστε είναι παιδιά μας και διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός. 

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV