Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β': Οι αποστολές των δύο ομάδων





Γνωστές έγιναν οι επιλογές των προπονητών των δύο ομάδων για τον σημερινό (11/12) αγώνα που η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β' στο γήπεδο της Νεάπολης στις 15:00 για την 13η αγωνιστική της Superleague 2.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον Κρητικό ο οποίος είναι τραυματίας από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής  τώρα του ΠΑΟΚ Β' Αλέξης Αλεξιάδης πήρε μαζί του τον 17χρονο φορ Στέφανο Τζίμα ενώ στην αποστολή είναι και ο Ταλιχμανίδης, όμως έμειναν εκτός οι Τασιούρας, Κιτσάκης και Σμυρλής.
Να σημειώσουμε πως ο νεαρός επιθετικός είναι διαρκώς στις αποστολές του Ραζβάν Λουτσέσκου με την πρώτη ομάδα, έχοντας φέτος μέχρι τώρα εννιά συμμετοχές και ένα γκολ στη Stoiximan Super League, ενώ αν αγωνιστεί κόντρα στη Νίκη θα παίξει τη φετινή σεζόν για πρώτη φορά και με τη δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης Βόλου:Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Γρομητσάρης, Στίκας, Ναά, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Πέττας, Μιράντα, Πολίτης, Ριμπέιρο, Τζιώρας, Μοράρ


Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Δεληγιάννης, Κωττάς, Σελιμάι, Γρόσδης, Νινούα, Τσίκος, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Πανίδης, Τζίμας.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV