Europa League: Ήττα και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό 2-3 από την Βιγιαρεάλ



Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-3 από τη Βιγιαρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό με γκολ του Μπαένα και πέντε λεπτά αργότερα  διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κομεσάνια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Βίγιαρεάλ μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος και στο 47ο λεπτό έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Μοράλες μετά από ολέθριο λάθος στην «πράσινη» άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει στροφες και μείωσε το σκορ στο 67ο λεπτό με τον Παλάσιος, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το άστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη, ενώ στο 81' ο Έλληνας επιθετικός βρήκε και πάλι δίχτυα κάνοντας το 3-2. 

Στο τέλος της αναμέτρησης η Βιγιαρεάλ έφτασε κοντά και σε τέταρτο τέρμα αλλά ο Μπρινιόλι κατάφερε να διώξει τρεις φορες τη μπάλα στην ίδια φάση από την εστία του ενώ ο Ιωαννίδης στις καθυστερήσεις δεν κατάφερε να σκοράρει.

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο) : Ρέινα, Φόιθ (78′ Αλτιμίρα), Αλμπιόλ (46′ Γκάμπια), Κουένκα, Μορένο, Ακομαχ, Παρέχο, Κομεσάνια, Τριγκέρος (78′ Πεντράθα), Μπαένα (68′ Ζεράρ), Μοράλες (68′ Ντίας).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (87′ Χουάνκαρ), Ρούμπεν, Τσέριν (75′ Βιλένα), Παλάσιος (87′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (60′ Τζούριτσιτς), Αϊτόρ, Σπόραρ (60′ Ιωαννίδης).



ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV