Ισοπαλία για τη Νίκη Βόλου στη Λιβαδειά

Ισοπαλία για τη Νίκη Βόλου στη Λιβαδειά

Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου 1-1

Το ματς ήταν μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η ομάδα μας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Πολίτη στο 17' να σημειώνει ένα καταπληκτικό γκολ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ με τον Γιαννιώτα, το οποίο κόντραρε στον Κάσσο και απομακρύνθηκε. Στην επόμενη φάση, ο Πέττας απείλησε με δυνατό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς.

Στο 40', ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ρομό να εκμεταλλεύεται το ύψος του και από τη μικρή περιοχή με το κεφάλι έκανε το 1-1.

Στο β' μέρος δεν υπήρξαν φάσεις και από τις δύο ομάδες, μες την ΝΙΚΗ να κρατάει μακριά τον αντίπαλο ενώ θα μπορούσε να έρθει ακόμα κι η νίκη όταν στο 82' το πολύ καλό σουτ του Μοράρ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Στογιάνοβιτς. 
Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του Βόλου, όπου ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα βρει στους "8" όποιον περάσει από το ζευγάρι ΑΕΚ-Αρης.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να'α (46' Αναστασίου), Λίταινας, Πέττας (60' Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης (69' Κρητικός / 78' Παναγιωτίδης), Τζιώρας (46' Μοράρ)

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV