Superleague 2: Στο ACTION24 μέχρι το τέλος της σεζόν




Aπό το ACTION24 θα μεταδοθούν οι εναπομείναντες αγώνες πρωταθλήματος της Super League 2, με το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια που οδηγούν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι αμείωτο.

Συγκεκριμένα το κανάλι θα προβάλλει δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή. Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γ. Μαυρώτα και ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχε κάποιο ύποπτο ματς για τη σεζόν 2023/24.

Να σημειωθεί ότι από το ποσό που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχουν παραιτηθεί οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2 για το ΔΣ: 

''Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων

2. Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υπουργείου Αθλητισμού ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δυο παιχνίδια κάθε αγωνιστική ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή
Η δεύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που δίνει δύο πολύτιμα εισιτήρια για τη Stoiximan Super League, κλέβει την παράσταση με την συμμετοχή ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου που φιλοδοξούν στη διάκριση.''

Η αρχή των μεταδόσεων για το ACTION 24 γίνεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 15:00 με το ντέρμπι της Athens Kallithea απέναντι στην Καλαμάτα για το Νότιο Όμιλο. Οι δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με έναν βαθμό να τις χωρίζει, διεκδικούν την άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα. Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 15:00 με την ΑΕΛ, που βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης του Βορείου ομίλου, να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV