Νίκη Βόλου: Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια με Λεβαδειακό
Τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, για το  Κύπελλο Ελλάδας Betsson , εξηγεί η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, την Πέμπτη 18/1, 19.00.

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY ΑΓΩΝΑ
Εχει οριστεί γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Τονίζεται ότι για το Κύπελλο Ελλάδας ΔΕΝ έχουν ισχύ οι κάρτες διαρκείας.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 17.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, απ’ όπου και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θα γίνεται η είσοδος στο Στάδιο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα.
Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV