Με πρωταγωνιστή τον Τζολάκη η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού(Highlights)



Με ήρωα τον Τζολάκη, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα. 

Οι Πειραιώτες νίκησαν 3-2 στο πρώτο παιχνίδι, στον επαναληπτικό είδαν τη Φενέρ να ισοφαρίζει από πολύ νωρίς το συνολικό σκορ της πρώτης αναμέτρησης με τον Καχβετσί (12΄), όμως το συγκρότημα του Μεντιλίμπαρ άντεξε στην πίεση των Τούρκων και το παιχνίδι αρχικά πήγε στην παράταση και στη συνέχεια στη ρώσικη ρουλέτα. Εκεί, ο Τζολάκης έδειξε την κλάση του αποκρούοντας όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πέναλτι και έστειλε τους Πειραιώτες στα ημιτελικά του Conference League. 

Να σημειώσουμε, ότι ο Ντόη θα χάσει το ένα από τα δύο παιχνίδια με τους χωριάτες, καθώς αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. 

Η διαδικασία των πέναλτι:
0-1 ο Ελ Κααμπί 
Απέκρουσε ο Τζολάκης την εκτέλεση του Τάντιτς
Απέκρουσε ο Λιβάκοβιτς την εκτέλεση του Ελ Αραμπί 
1-1 ο Μπατσουαγί 
1-2 ο Ότα
Απέκρουσε ο Τζολάκης την εκτέλεση του Ουντέρ 
1-3 ο Μασούρας
2-3 ο Ντζικού
Απέκρουσε ο Λιβάκοβιτς την εκτέλεση του Ροντινέι 
Απέκρουσε ο Τζολάκης την εκτέλεση του Μπονούτσι και έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League 

Οι συνθέσεις:
Φενέρμπαχτσε (Ισμαϊλ Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Οσαγί, Τζίκου, Μπεκάο (100' Σογιουνσού), Καντιόγλου, Σιμάνσκι (106' Κρούνιτς), Γιούκσεκ (122' Μπονούτσι), Φρεντ (86' Ζάιτς), Καχβετσί (86' Ουντέρ), Τζέκο (74’ Μπατσουαγί), Τάντιτς. 

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα (89' Ρίτσαρντς), Έσε, Τσικίνιο (109' Όρτα), Φορτούνης (109' Ελ Αραμπί) , Γιόβετιτς (46’ Ιμπόρα), Ποντένσε (64’ Μασούρας), Ελ Κααμπί.



ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV