Νίκη Βόλου: Καταγγέλλει επίθεση σε συγγενείς ποδοσφαιριστή της στο παιχνίδι με την ΑΕΛ



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καταγγέλλοντας το σοβαρό περιστατικό που έγινε στις εξέδρες του AEL FC Arena όταν και στο γκολ του Δημήτρη Λίταινα, η αρραβωνιαστικιά του μαζί με την αδερφή του πανηγύρισαν το γκολ του, δέχθηκαν επίθεση από 30 οπαδούς της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Δυστυχώς, η τεράστια νίκη μας στο AEL FC Arena συνδυάστηκε με περιστατικό που μόνο σχέση με το ποδόσφαιρο δεν έχει.

Στο νικητήριο γκολ του Δημήτρη Λίταινα (2-3), η αρραβωνιαστικιά του μαζί με την αδερφή του σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν το γκολ του αγαπημενου τους προσώπου. Όπως γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου! 

Τότε, κάποιος, πήγε και τους ζήτησε το λόγο απαιτώντας τους να "καθίσουν κάτω". Οι δύο κυρίες αντιλαμβανόμενες τον κίνδυνο ζήτησαν συγγνώμη και κάθισαν κάτω. Ωστόσο, τα... αντριλίκια συνεχίστηκαν και μάλιστα μαζεύτηκαν γύρω τους περίπου 30 άτομα. Το αποτέλεσμα ήταν κι οι δύο γυναίκες να εκδιωχθούν από το γήπεδο και να φύγουν απ' αυτό με την αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη να έχει ένα σκισμένο πουκάμισο και κάποιες εκδορές / μελανιές από τα... ψευτο νταηλίκια.

Τελικά, με την πολύτιμη βοήθεια δύο φιλάθλων των γηπεδούχων - τους οποιους και ευχαριστούμε - οι δύο γυναίκες κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του - διαφορετικά όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε ποια μπορεί να ήταν η κατάληξη.

Πού ήταν η Αστυνομία για να κάνει τη δουλειά της;

Πού ήταν οι άνθρωποι security για να διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων;

Περιμένουμε από τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να διερευνήσουν αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, όπως επίσης θεωρούμε βέβαιο ότι η ΠΑE ΑEΛ θα καταδικάσει το γεγονός και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να εκλείψουν, επιτέλους, από τα γήπεδά μας σκηνικά που αφήνουν το ποδόσφαιρό μας βυθισμένο στη λάσπη και δεν το αφήνουν να πάει μπροστά.

Δημήτρη, η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ αλλά και κάθε υγιής νους είναι με 'σένα και την οικογένειά σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV